Dagje uit op 22 Mei 2019

Onze filmclub bestaat dit jaar 25 jaar. Nu gaan we ieder jaar wel een dagje met z’n allen gezellig uit, maar dit jaar zou er toch iets extra,s moeten gebeuren. De commissie die dit in handen kreeg heeft inderdaad niet stilgezeten. Mensen wat hebben we toch genoten. Van de ene verassing in de andere verassing in een woord geweldig.

Half tien allemaal de bus in en op naar Den Bosch. Daar inschepen voor een leuke vaartocht en wat heet leuk. Wij hebben met z’n allen geleerd om echt Bossche bollen nee sjoklaaibollen te maken. Dat was echt lachen net als kleine kinderen modderen met sjoklaai en slagroom.

Maar…… het is ons gelukt. Ja iedereen heeft zijn eigen bol nog opgegeten ook. Op het water krijg je honger dus kort daarna gewoon lekker allemaal samen aan de lunch om daarna met de bus naar Eindhoven te vertrekken.

Hier vielen we van de ene verbazing in de andere toen wij een bezoek – onder begeleiding – brachten aan Strijp S. Wat mooi en interessant dat alle Philips gebouwen er nog staan en langzaam maar zeker allemaal een andere bestemming hebben gekregen. Diverse gebouwen hebben wij ook van binnen mogen bekijken en ik denk dat wij trots mogen zijn dat dit bewaard is gebleven en geen sloophamer gehanteerd is.

Heel interessant en een ervaring rijker geworden zijn wij met de bus weer terug gereden naar Molenschot / Bavel waar wij s morgens gestart waren. Als je dan denkt dit was fijn dan doet de commissie er nog een schepje bovenop en trakteert ons op een heerlijk diner. Al met al een bijzonder geslaagde dag en een compliment aan Els, Ria, en Lenny. het was geweldig zoals jullie deze dag in elkaar gezet hebben. namens alle leden dank jullie wel.