Videoclub VCC De Baronie is een club van actieve filmers met een lange ervaring die elkaar helpen bij het maken van films in alle mogelijke categorieën. Van speelfilms tot documentaires, instructiefilms, promotiefilms. Wij maken films zowel op eigen initiatief als in opdracht van derden.

Wij adviseren de beginnende filmer op het gebied van filmtechniek, geluid, belichting en bewerking. We bespreken onze films en dat van anderen. De VCC De Baronie is aangesloten bij de stichting NB’80 en NOVA, neemt deel aan de door hun georganiseerde filmfestivals en bestaat de mogelijkheid tot het volgen van cursussen. 

De club beschikt over materialen waar gebruik van kan worden gemaakt z.a. filmlampen, draadloze microfoons, een drone, een beamer en nog veel meer. Er is gekozen voor veel digitaal overleg, maar regelmatig worden er bijeenkomsten georganiseerd op de dan afgesproken plaatsen.

Bent u geïnteresseerd en wilt u, met of zonder ondersteuning, een goede film maken mail dan naar: petervanderwulp@ziggo.nl We bespreken dan uw mogelijkheden en zorgen voor een kennismaking met onze leden.