Milton heeft een leuke demo gegeven van zijn Drone. Bij het zien gaan er stemmen op om toch ook nog eens zoiets aan te schaffen. Ook de  films die hij heeft laten zien waren erg leuk.

De punten welke vernoemd zijn naar aanleiding van de A.L.V. bij NB 80 waar Jan en Peter geweest zijn en waar onze club belang bij kan hebben worden binnenkort vermeld onder het hoofdstuk nieuws op de website.

17  April zal Jan Appels de mensen ontvangen welke de vragen komen beantwoorden welke wij  al genoemd hebben over de film “de ondergrondse vergeet niet”” Jan zal deze avond verder begeleiden.

Ik kan nog melden dat er steeds meer mensen inderdaad een visie hebben geschreven over bestuur en voortgang van onze club.. Ga er vanuit dat er veel positieve dingen vernoemd zijn en dat wij op dit moment best positief bezig zijn.

Dat blijkt ook uit de uitleg welke Joop de rest van de avond gegeven heeft over Pitch. (verkopen)

Ja wij gaan een (nieuwe) speelfilm eigenlijk aan ons zelf verkopen. Joop heeft duidelijk uiteengezet over de totale opbouw van een speelfilm waar ALLE LEDEN bij betrokken zijn en blijven. OP een moment dat zij willen en kunnen.

Hij denkt hierbij aan: suggesties,  ideeën  inbreng verhaalstructuur enz enz  langzaam opbouwend naar productie.

Hij heeft alle leden om te beginnen  in groepjes van 5 gezet met de opdracht:  ga denken waar een film over kan gaan. Doe dat binnen 30 minuten zet het op papier  en een van jullie komt hier naar voren om het idee van zijn groepje te omschrijven niks meer niks minder. Nadien kiezen wij  SAMEN ui alle ideeën het beste waarna Joop ons in een later stadium gaat vertellen wat de volgende stap zal zijn.

JA INDERDAAD alle leden waren reuze enthousiast en vinden het een uitdaging en willen dit dus nu voortzetten. Het beste idee kwam van de groep Gerard met als onderwerp bejaarden  (en alles wat erbij kan gebeuren)

Let wel dit wordt heel iets anders dan de speelfilm die nu langzaam op zijn einde gaat komen en waar ook externe mensen aan hebben meegewerkt.

NEE dit nieuwe idee is alleen bestemd voor ALLE leden. De start was bijzonder leuk en gezellig. Laten wij er dan ook mee doorgaan en onderdeel laten zijn van de komende programmacommissie items

Aad heeft zich netjes afgemeld ivm rugklachten waardoor hij niet actief  aanwezig kan zijn. LET  WEL: ZIJN PLAN VAN AANPAK VOOR DE PROGRAMMACOMMISSIE MIDDELS GELE BRIEFJES WORDT ALLEEN VERPLAATST NAAR 17 APRIL.  Dus van u wordt een activiteit idee of plan  voor onze vereniging verwacht welke u op een geel briefje mag schrijven die de P.C gaat uitwerken.   NIET VERGETEN WANT DIT IS  DE LEVENSADER VOOR ONZE CLUB OP DIT MOMENT                    

volgende clubavond 17 april